Юношите на „Марек-Дигеста” завоюваха 4 медала 

 Дупничани отново се представиха на ниво.

Юношите на „Марек-Дигеста” Радослав Котев, Божин Ангелов, Христо Христев и Георги Гогов завоюваха поредните медали за богатата витрина на клуба. Дупничани взеха участие в по-горната възрастова група на Държавното отборно и индивидуално първенство младежи до 21 години по тенис на маса, но това по никакъв начин не им попречи да завоюват отличия.
Надпреварата се проведе от 31 май до 2 юни в град Пловдив, като тенисистите от Дупница спечелиха 4 медала в различните дисциплини. В отборното първенство завършиха на 3-то място и се окичиха с бронзовите медали след загуба единствено от много по-опитните състезатели на „Стоянстрой” (Пловдив).
В индивидуалното първенство, при много голяма конкуренция от над 60 младежи, трима състезатели на „Марек-Дигеста” се класираха в Топ 8 на България. Христо Христев финишира на 3-то място и взе бронзов медал, Радослав Котев приключи 5-и, а Божин Ангелов се класира на 6-о място. Христо достига и до бронзов медал на двойки заедно с Димитър Стефанов от „Корабостроител” (Варна), а Радослав и Божин завършиха на 5-о място след драматична загуба на четвъртфинал от шампионите.
Радослав Котев завоюва бронзов медал и на смесени двойки с Д. Хасанова от Две могили.
От днес на лагер с Националния отбор за юноши са Радослав Котев и Христо Христев, а другата седмица им предстои участие в Балканското първенство в Македония, където ще представляват родината ни. През месец юли двамата дупничани ще дебютират и на Европейското първенство за юноши в Чехия.