Готвач №1 в „Кухнята на ада” Веселина Чилева от Разлог: Напуснах работа заради шоуто

Веселина Чилева

 29-годишната готвачка спечели чек от 100 000 лв.

 

29-годишната Веселина Чилева-Митров от Разлог спечели готварското предаване Hell’s Kitchen. Готвачката надви в кулинарен двубой претендента си, стигнал до финала, Никола Симеонов, и тя получи чек за 100 000 лв. наградата, която продуцентите дават на последния “оцелял” в кухнята. Чилева получи и работа в ресторанта на шеф Виктор Ангелов. Разложанката е работила като готвач в ресторант в Ирландия. Описва себе си като приключенски настроена личност, борбена и свободна. През свободното си време обича да ходи на къмпинг и да практикува речни спортове. Баща й я запалва по готвенето, няма любимо ястие и шеф готвач. Определя се като амбициозна и самоуверена.

Веселин Георгиев

Веселина Чилева разказва, че е напуснала работа, за да участва в шоуто. Тя е истинска фурия в кухнята, а най-трудно й е било да отговори на изискванията на шеф Ангелов. Верният път към успеха е бил, че се е научила да изключва емоцията си. „В нито една секунда не съм знаела какво следва. Аз и екипът просто се нагаждахме според това, което се случва. В нито един момент не бях сигурна, че ще спечеля Hell’s Kitchen, но надеждата и моята самоувереност ме караха да вярвам, че мога да го спечеля”, разказа Чилева.

Финалът на шоуто

Веселин Георгиев бе друг топ готвач от Югозапада, който се представи блестящо в „Кухнята на ада”. „Веско, на човек като теб бих поверил не само кухнята си, но и живота си. Изключително достойно представяне. Горд съм“, с тези думи шеф Виктор Ангелов приключи участието на 31-годишния Веселин Георгиев от Ихтиман.