Девойка Кюстендилска пролет 2014 Милена Мирева сред номинираните за Мис BGathletic.com 2019

Кюстендилката се занимава с културизъм и фитнес.
  • 23-годишната хубавица има отличия по лека атлетика и по културизъм и фитнес

 

Кюстендилката Милена Мирева намери място сред 12-те момичета в класацията „Мис BGathletic.com 2019”. Номинациите за конкурса са направени от читателите на BGathletic.com. В конкурса участват само 16-годишни и по-големи картотекирани състезатели в Българската федерация по лека атлетика. 23-годишната Милена Мирева е Девойка Кюстендилска пролет за 2014 година и състезател по лека атлетика на клуб “Пауталия”, а след завършването на средното си образование замина за столицата, където учи в НСА и тренира в КЛАСА. През тази година на зимния шампионат тя се класира на 5-о място при жените в скока на дължина. Треньор на Милена е бившият национал в скока на дължина при мъжете Петър Дачев.

Хубавицата има отличия от държавните шампионати по лека атлетика в многобоя и щафетните бягания, както и от Държавното първенство по културизъм и фитнес.

Милена е състезателка в скока на дължина.

Конкурсът „Мис Bgathletic” е поредното предизвикателство пред кюстендилката. До 15 август е първата фаза с гласуване на конкурсите. Тогава ще станат ясни петте красавици, които преминават в решителната финална фаза, класиращата Топ 3.

Можете да гласувате за вашите фаворити на интернет платформите съответно miss.bgathletic.com и mister.bgathletic.com. От конкурса уточняват, че за даден етап може да се гласува само за един номиниран в конкурс от устройство.