Ивайло Паунов, Св. Георгиев и Марио Миланов най-добри при служителите на МВР
  • Директорът на РДПБЗН комисар Светослав Георгиев най-добър сред служителите на МВР, дупничанинът Ивайло Паунов на 3-то място

 

 

Служители на МВР, работещи в ОДМВР, РДПБЗН и РДГП-Кюстендил, и журналисти от местни медии проведоха традиционния турнир по стрелба с пистолет „Макаров“. Надпреварата бе посветена на 140-годишнината от създаването на МВР.

Ивайло Стоянов грабна победата.

Сред служителите на МВР най-добър бе резултатът на комисар Светослав Георгиев – директор на РДПБЗН. Криминалистът от РУ-Бобов дол Марио Миланов се класира на второ място, на трето място се нареди ръководителят на група „Контрол на пътното движение по главните пътища и автомагистрали“ Ивайло Паунов.

В отборното класиране на първо място се класира отборът на РДПБЗН-Кюстендил, на второ място е отборът на група „Контрол на пътното движение по главните пътища и автомагистрали“ – ОДМВР, на трето място е отборът на РУ-Бобов дол.

Комисар Светослав Георгиев

Сред журналистите, участвали в турнира, най-точен мерник показа Ивайло Стоянов от ТВ „Запад“, който преди година бе трети. Този път той с вещина вкара всичките патрони в мишената и изпревари миналогодишния победител, представителя на „Кюстендил инфо“ Ярослав Ставрев, останал на второ място. Третото място спечели също служител на ТВ “Запад” – Ивайло Александров.

Грамотите на призьорите и подаръците връчиха директорът на ОДМВР старши комисар Елиан Стамболийски и директорът на РДПБЗН комисар Светослав Георгиев.

Спортните прояви на служителите, посветени на годишнината на ведомството, продължават днес, 3 юли, с турнири по спортен риболов, спортна стрелба и картинг.