ФК “Кюстендил” победи с 3 гола “Перун” (Кресна) на стадион “Осогово”

Играчите на ФК "Кюстендил" бяха изпратени с аплодисменти.
  • За победителите точни бяха Александров, Йовчев и Христов, в сряда гостуват на “Ботев” в Ихтиман

 

ФК “Кюстендил” записа втора поредна победа в контролен мач, след като се наложи с класическото 3:0 над “Перун” (Кресна). Срещата се игра на стадион “Осогово” пред около 300 зрители, които аплодираха освен трите гола, но и всяка добро отиграване на терена на играчите.

Това бе и втора проверка за възпитаниците на Николай Николов-Чезето, а двата отбора само преди месец играха бараж за влизане в Югозападната трета лига, спечелен тогава от “Перун” след изпълнение на дузпи.

И двата тима са новаци в групата и се готвят за началото на първенството, което стартира в началото на месец август. Домакините поведоха в резултата с гол на Александър Александров-Аци в 14-ата минута от дузпа. Йордан Йовчев удвои резултата в 54-тата. Влезлият през второто полувреме Даниел Христов в 77-ата направи резултата класически, с което оформи и крайното 3:0.

Играчите на ФК “Кюстендил” бяха изпратени с аплодисменти, което е знак, че играта им се хареса на феновете на стадиона. И в тази контрола, както в първата старши треньорът Николай Николов даде шанс за изява на всички футболисти в групата, сред които много момчета от школата.

Следващата контролна среща на ФК „Кюстендил” е в сряда като гости на „Ботев” в Ихтиман.