„Марек” приема „Вихрен” в дербито на втория кръг в Югозападната трета лига

Двата тима направиха здрав мач през пролетта.

„Марек” приема „Вихрен” в дербито на втория кръг на Югозападната трета лига. Младите дупнишки футболисти ще се опитат да затвърдят добрите впечатления, които оставиха на старта на новия сезон. В първия си официален двубой те направиха зрелищно 3:3 срещу „Чавдар” в Етрополе. Момчетата на Цветан Видински играха много открит и приятен за гледане футбол, което се понрави на феновете им. Наставникът ще продължи да налага най-добрите от юношите на клуба, които през лятото станаха част от мъжкия отбор.
През миналата състезателна година двата съперника направиха здрави мачове. В Сандански домакините победиха с 3:2 в голов трилър, а в Дупница отново се наложиха над марекчани, но този път с минималното 1:0.
От ръководството на дупнишкия клуб се надяват привържениците да бъдат още повече за предстоящата среща с „гладиаторите” от Сандански. Треньорският щаб на „Марек” е запознал играчите със силните и слабите страни на съперника и дупничани със сигурност няма да се дадат лесно на сочения за фаворит в дивизията отбор.
„Вихрен” е най-големият претендент за първото място в дивизията и започна новия шампионат с победа над „Банско” с 1:0.
Срещата е насрочена за днес от 18 часа на стадион „Бончук”.