Набор `69 от Бобошево празнува 32 г. от завършване на гимназията и 50-годишен юбилей

Честването на 50-годишен юбилей за набор `69 от Бобошевската гимназия

Съученици от 69-и набор се събраха на другарска среща, сред тях бяха и зам. областният управител Райчо Цветин, докторът анестезиолог от благоевградска болница Димитър Кръстев, собственикът на бобошевската фабрика за брикети Марио Паргов, Анета Лъвчийска, собственикът на транспортна фирма Стефан Тренов-Идеята със съпругата си Фронка, Христина Михалкова от село Бистрица, собственичката на баничарница в Дупница Ирина Абрашкова и др.

Анестезиологът д-р Димитър Кръстев духна свещичките на тортата.

Цветин сподели: „Нашият випуск бе много задружен и сплотен и съм щастлив, че много от моите съученици и набори дойдоха на срещата – да се видим и да се повеселим. Почувствахме се отново ученици и ученички, с много танци и разкази за интересни  случки в училище. Лекари, учители, бизнесмени, пожарникари, управители на хотели и заведения, техници, шофьори и шивачи от набор `69 не слязоха от дансинга с часове.

Райчо Цветин със съученичките си Ирина Абрашкова и Христина Михалкова

Съученичката Анета Лъвчийска омеси празничната погача на випуска, а Стефан Тренов-Идеята ги изненада с празнична торта и фойерверки. Липсваха ни съучениците, останали да живеят в чужбина, сподели Стефан Тренев.