Бившият капитан Златан Йорданов е новото име в звездната селекция на „Марек Юнион-Ивкони”

Златан Йорданов (на преден план) отново ще играе заедно с настоящия капитан Борислав Апостолов (зад него).
  • В дупнишкия клуб очакват и волейболист, който ще играе на Европейското първенство за своята родина

„Марек Юнион-Ивкони” продължава с ударната си селекция за новия сезон в Суперлигата. В близките дни към лагера на дупничани ще се присъедини бившият капитан на клуба Златан Йорданов.
Той е ставал шампион на България с тима от Дупница два пъти, като и през двете шампионски години бе с основна заслуга за спечелването на златните медали. Добрите му игри с екипа на „Марек Юнион-Ивкони” подействаха като трамплин за кариерата му и след това той игра за престижни клубове в Турция, Румъния, Полша и Тунис.
28-годишният посрещач се явява петото ново попълнение на дупничани след привличането на ветерана Костадин Стойков, либерото Владислав Иванов-Лимона, диагонала Илиян Преспов и „четворката” Яни Георгиев. Звездната селекция на марекчани обаче няма да приключи с тези имена. След края на Европейското първенство се очаква в Дупница да акостира волейболист, който е национал на своята страна. В момента играчът се готви със своята родина за шампионата на Стария континент и след края му ще се присъедини към „Марек Юнион-Ивкони”.
С привличането на още двама много класни състезатели се потвърждават думите на главния мениджър Людмил Найденов, който бе категоричен, че през новия сезон дупнишкият клуб ще се цели в спечелването на медали.