Вратарят на „Марек” Пламен Младенов е герой в новото риалити шоу „Игри на волята”

Вратарят на „Марек” Пламен Младенов
  • Феновете на дупнишкия клуб подкрепиха Пачангата в социалните мрежи

Вратарят на „Марек” Пламен Младенов влезе в новото риалити шоу „Игри на волята”. Феновете на дупнишкия клуб веднага разпознаха един от любимците си и са категорични, че ще стискат палци за него. Те дори споделят неговата визитка в предаването в социалните мрежи и го окуражават. Стражът се подвизава на стадион „Бончук” от доста години насам, като през последните сезони е и треньор на по-младите вратари в клуба и им помага със своя опит и насоки.
„Успех, Пачанга!”, „Само „Марек! С теб сме!”, са само част от коментарите на дупничани във фейсбук.
Пачангата, както е известен сред всички в Дупница Пламен Младенов, споделя, че участието му в новото телевизионно предаване е сбъдната мечта. Той се представя като пожарникар, какъвто е по професия, и допълва, че е женен и има две деца.
„Моята мечта се сбъдна: тук съм и смело скачам в огъня! Пожарникар съм, но съм се озовавал и на тежки катастрофи, наводнения, земетресения, бедствия, аварии… В моята професия нямам право на грешки, затова и не помня онези, които съм спасил. Не мога да забравя обаче тези, които не съм успял… Не крия, че понякога плача. Готов съм да направя всичко за жена ми и двете ми дъщери! Влизам в състезанието, за да покажа, че може да се спечели с честна игра. При мен удари под кръста няма!”, казва 31-годишният вратар на „Марек” във визитката си.
Новият формат върви по Нова тв, а водеща е известната актриса Александра Сърчаджиева. Продуцентите представят „Игри на волята” като едно вълнуващо състезание, което ще изпита ума, волята и физическата устойчивост на участниците. Снимките на мащабната продукция включват 10 локации, разкривайки красотата на родното Черноморие и мистиката на Странджа планина.