БСП-Кюстендил регистрира листата си за общински съветници от 37 имена, адвокат Мая Шишкова не е сред тях

  • Дано Денят на Независимостта е поличба за успех на съветническата ни листа, в която хората са професионално доказани, каза Росен Димитров

 

БСП-Кюстендил регистрира съветническа листа от 37 човека в Общинската избирателна комисия. Прави впечатление, че извън листата е адвокат Мая Шишкова, която бе кандидатът за кмет на БСП на Кюстендил преди 8 години. 47-годишната бивша общинска съветничка вече работи в столицата, където са съпругът й и дъщеря й.

Водач на листата е председателят на ОбС на БСП в Кюстендил Росен Димитров, втори е сегашният общински съветник Атанас Гергинов, трети кандидат общински съветник е д-р Лилия Чингарска, четвърти адвокат Йордан Тодоров, пети в листата е също досегашен общински съветник – Невенка Панчева, под номер шест е Лилия Евтимова-Алексиева, следват Бойко Клечков, Елена Йовчева-Димитрова, Христо Цуцумански, Асен Младенов и др.

„Мога да кажа, че листата ни е балансирана във всяко едно отношение и най-важното е, че нямаме човек, който да не е специалист. В листата са включени и досегашните ни общински съветници”, обяви минути след регистрацията водачът на листата и общински председател Росен Димитров.

Настоящият общински съветник Атанас Гергинов заяви, че през тази кампания се надява на по-голяма подкрепа. „Искрено се надявам да удвоим присъствието си в ОбС. Надявам се по време на кампанията да успеем да убедим повече хора в нашите идеи, програма и приоритети. В избори и спортни състезания се излиза за победа и именно за това ще се борим. Преди няколко месеца видяхте резултатите от евроизборите, те бяха много близки и смятаме, че са преодолими. Сега се надяваме да привлечем много хора, все повече гласове и да подобрим резултата и да бъдем първа политическа сила в община Кюстендил“, заяви вторият в листата за общински съветници на БСП – Атанас Гергинов.