Детският отбор на „Мечетата” разнищи „Стрела” с 5:1 на „Цар Самуил”

Детските отбори на ДФК „Мечетата” от Петрич и ФК „Стрела” (Вълкосел) премериха сили в мач от 5-ия кръг на областното първенство за деца. В началото на първото полувреме от мача футболистите играеха предимно в средата на терена.
Постепенно възпитаниците на Ивайло Хаджигаев-Куман понатиснаха противника и това даде резултат. В 16-ата минута Живко Пантазиев след бърза атака по левия фланг на домакините бе изведен пред наказателното поле на гостите и насочи кълбото в долния десен ъгъл за 1:0. Десет минути по-късно с далечен удар Иван Атанасов направи безпомощен стража на „Стрела” за 2:0. В 31-вата минута след груба грешка в защитата на „Мечетата” резултатът бе намален на 2:1.
Втората част на срещата започна вихрено за отбора на домакините. Указанията, които даде Куман на почивката, се реализираха на терена. За десет минути неговите възпитаници отбелязаха три гола. Автори на тях бяха Георги Витанов от фаул, Живко Пантазиев след самостоятелна акция и Влади Ласков с глава след центриране отдясно в наказателното поле на гостите.
„Доволен съм от играта на футболистите, на които гласувах доверие, най-вече през второто полувреме. Момчетата дадоха всичко от себе си. Имаше ред и дисциплина на терена. Спазиха се моите указания и резултатите са налице”.