Футболистите на „Вихрен” с нагласа за убедителна победа срещу „Балкан”

  • Християна Гутева ще бъде главен арбитър на мача

 

Отложеният мач от 11-ия кръг за първенството на ЮЗ трета лига между отборите на местния „Вихрен” и „Балкан” (Ботевград) ще се играе на 23 октомври от 16 часа на градския стадион в Сандански.

За този двубой наставникът на домакините Здравко Лазаров проведе общо три занимания, които бяха наблюдавани от спонсора на клуба Константин Динев. Много настроение се усещаше по време на тренировките на терените в Лебница и на градския стадион. Здравко Лазаров напомни на възпитаниците си, че трябва да се играе на пълни обороти, без подценяване на гостуващия тим, който е със спечелени 9 точки до момента. Всички футболисти на „Вихрен” са налице. Очаква се на вратата да застане Ферди Мюмюнов, пред него Димитър Калчев, Георги Пейчев, Атанас Димитров и Даниел Златков, в халфовата линия Иван Чалъков, Вальо Георгиев и Александър Якимов, напред Атанас Чепилов, Милен Златков и Методи Костов.

Християна Гутева

„Спечелихме трудна, но заслужена победа срещу един от добрите отбори в групата – този на „Банско” – с 3:2. Това ни импулсира, отлепихме се от дъното на таблицата. Чака ни изключително тежък мач срещу един от отборите, които ще атакуват челото в таблицата. Дано главният съдия Християна Гутева и нейните асистенти да ръководят мача на ниво и да победи по-добрият на терена”, заяви Иван Редовски от треньорския щаб на „Балкан”.