Нови инвестиции, които веднъж завинаги да решат проблема с водоснабдяването, както и значително подобряване на пътната инфраструктура. Това гарантираха, че ще се случи през следващите четири години в Джерман, кандидатът за кмет на община Дупница от ПП ГЕРБ инж. Методи Чимев, кандидатът за кмет на селото Ангел Цветков и кандидатите за общински съветници от листата на политическата сила.

„Приятели – обърна се към десетките присъстващи на предизборната среща инж. Методи Чимев, – това, което се случи в Джерман през последните години, е видимо от всички. Заедно направихме новия площад, до дни ще бъде открито тотално ремонтираното кметство. Ремонтирахме помещенията на яслената група в детската градина, както и подменихме дограмите на цялата детска градина. Напълно реновирахме кухнята й. Вашето село е единственото в общината, чийто стадион има електрическо осветление. Ще спра да изреждам всичко, което сме направили, защото за мен е по-важно да гледаме в бъдещето. А задачите, които си поставяме за Джерман, не са една и две“, заяви инж. Чимев. Той благодари на кмета на Джерман Ангел Цветков за упоритата му и последователна работа и изрази увереност, че той ще получи заслужен четвърти мандат.

„Направихме немалко, но има още проблеми, които трябва да решим“, каза от своя страна Ангел Цветков. „За мен най-важен и неотложен е проблемът с водоснабдяването и аз ще се боря с всички сили да го решим“, заяви той.

„Поели сме ангажимент, че в следващия мандат ще подменим водопреносната мрежа във всички големи села, включително и в Джерман. Но проблемът е не само в амортизираните водопроводи. Очевидно е, че съществуващите водоизточници са недостатъчни да захранят селото. Ето защо ще направим няколко нови сондажа, които да решат проблема“, уточни инж. Чимев.

Вторият в листата с кандидати за общински съветници от ГЕРБ – д-р Александър Паризов, който от десетилетия живее в Джерман, изказа категоричната си подкрепа за инж. Чимев и Ангел Цветков. „Познавам Ангел от 30 години, той е великолепен човек и отличен кмет. Само ще ви кажа, че когато преди няколко месеца за известно време беше в болница, никой в селото не разбра това. Защото Ангел работеше и от болницата. Джерман заслужава да има такъв кмет“, категоричен бе д-р Паризов.

Председателят на Общинския съвет и трети в листата на ГЕРБ Емил Гущеров обясни, че за осем години общинското ръководство в лицето на инж. Чимев и неговия екип почти изцяло е изплатило над 20-те милиона лева наследени задължения. „Ситуацията вече е далеч по-добра и вие, хората от Джерман, ще видите в следващия мандат какво е да има пари и да се инвестира в инфраструктура“, каза Емил Гущеров.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!