Футболистите на „Орел” победиха „Локомотив” с 10:3 в Лебница

 

Истинска буря от голове се изсипа на стадиона в село Лебница в мач от седмия кръг за първенството на областна група „Струма-1” между местния „Орел” и „Локомотив” (Дамяница).
Футболистите от отбора на домакините, в който играят състезатели, преминали през трета и втора лига, като Васил Ташев, Илия Якимов, бяха пълни господари на терена. Те напълно надиграха отбора на „Локомотив” (Дамяница), побеждавайки го с двуцифрен резултат 10:3. Головете за отбора победител отбелязаха Боян Атанасов – 4, Васил Ташев – 2, Николай Стоянов – 2, Илия Якимов и Атанас Златанов – по 1. Отборът на гостите е изграден от млади момчета, на които липсва игрови опит и според думите на президента със сигурност през втората част на настоящото първенство и най-вече през следващото ще покажат далеч по-качествена и резултатна игра и за отбора на „Локомотив” (Дамяница) отново ще се заговори с добро, както бе през изминалите години.
„Седем мача – шест победи и една загуба от „Рилци” с 4:6 като гости. Не сме се отказали да атакуваме първото място през настоящото първенство. Имам уверението на нашите
футболисти и се надявам да се преборим с основните противници за челото – „Изтребител” (Ново Делчево) и „Рилци”, сподели кметът на Лебница Славчо Бисерков.
Веднага след мача последва яка сбирка в дома на кандидат-кмета, където над всички с хубавия си глас при изпълнение на македонски песни се отличаваше футболистът Васил Ташев.