Посрещнаха с мед и питка Апостол Апостолов в кметския кабинет на Симитли

  • Чрез тайно гласуване съветниците определиха и новия председател на ОбС-Симитли – Владимир Христов

 

Кметът на община Симитли за пети мандат – Апостол Апостолов, 16 общински съветници и избраните за кметове на кметства положиха клетва на първото заседание на новоизбрания Общински съвет.

Тържествената сесия бе открита от областния управител Бисер Михайлов, който каза, че през миналия мандат в община Симитли е направено изключително много и по този начин Апостолов и екипът му са вдигнали летвата още по-високо, което може само да прави гражданите на Симитли доволни от резултата на  местните избори. Той поздрави новоизбрания Общински съвет и връчи плакет на Апостолов.

Величка Ушатова, председател на ОИК-Симитли, обяви резултатите от МИ 2019, а Апостолов се закле да работи за благоденствието и интересите на жителите на община Симитли.

Всички новоизбрани общински съветници също положиха клетва и заявиха готовността си да работят с желание и хъс за развитието на общината.

Тържествената сесия бе водена от най-възрастния общински съветник – Иван Велев.

Чрез тайно гласуване съветниците определиха и новия председател на ОбС-Симитли – Владимир Христов, който благодари за оказаното доверие и обеща да го оправдае, за да утвърди постигнатото и Общински съвет-Симитли да постига новите си цели, след което закри първото заседание.

След тържествената сесия кметът Апостолов, новите общински съветници и кметовете по населени места бяха посрещнати в сградата на Общинска администрация-Симитли с питка и мед. Отец Спас отслужи тържествен водосвет в кабинета на Апостолов и поръси всички присъстващи за здраве със светената вода.