Отборът на Иво Самарджиев – „Диагорас” – победи „Олимпиакос” (Родополи)

При изключително голям интерес на терена в Керкини се срещнаха отборите на местния „Диагорас” и „Олимпиакос” (Родополи). Мачът започна с натиск на гостите и на три пъти те бяха близо до отбелязване на гол, но вратарят на домакините Богомил Дюлгеров бе на висота и не допусна кълбото зад себе си в мрежата. В 30-ата минута Дюлгеров капитулира, след като Йоан Константинидис от няколко метра го простреля за 0:1. Футболистите на домакините не се отчаяха и тръгнаха в атака, търсейки изравняване на резултата, но това така и не се случи и така при резултат 0:1 футболистите на двата отбора се оттеглиха на почивка.
След почивката отново гостите от „Родополи” стояха по-добре на терена. В 60-ата минута Ивайло Самарджиев изведе перфектно Георгос Торакидис, последва шут и резултатът бе изравнен – 1:1. Футболистите на „Олимпиакос” продължиха да водят нещата на терена и в даденото продължение петричанинът Ивайло Самарджиев изведе Фотис Цалис и последният опъна мрежата зад стража на гостите за 2:1.
След тази победа отборът на „Диагорас” (Керкини) се доближи на 3 точки от временния водач в групата – „Олимпиакос” (Родополи). За отбелязване е, че в отбора на „Диагорас” (Керкини) играят четирима футболисти, преминали през школата на „Вихрен” – Божидар Бакалов, Венелин Иванов, Георги Латровалиев и Цветолюб Чолтеев.