Сашко Николов от СК „Патриот” стана шампион по кикбокс на Balkan Best Fighters в Сърбия

Президентът и главен треньор Кирил Чакъров и наставникът Красимир Сулев заедно с малките бойци в Сърбия  
  • Премиерът

    Бойко Борисов може да дойде на Галавечерта по кикбокс в Дупница на 30 ноември

Малките бойци от СК „Патриот” донесоха поредните отличия в ставащата все по-богата витрина на клуба. Дупничани се представиха отлично на турнира по кикбокс Balkan Best Fighters, който се проведе в сръбския град Ниш.
Сашко Николов стана шампион при кадетите в категория до 47 килограма, докато Мони Василев успя да се пребори за бронзовото отличие в категория +50 кг. В Сърбия СК „Патриот” имаше още един състезател – Браян Георгиев, който обаче не успя да стигне до медал в своята категория до 42 килограма.
„Тези момчета за първи път излизат на такъв голям международен форум и се представиха чудесно. И тримата дебютираха с много добра игра. Сашко Николов победи и в трите си мача, докато Мони Василев спечели два от двубоите си. Браян Георгиев също заслужаваше медал, но бе порязан от съдиите, които подкрепиха съперника му, който беше представител на домакините. Момчетата показаха, че имат голямо бъдеще пред себе си и голям потенциал, който ще продължат да развиват”, каза пред „Вяра” президентът на СК „Патриот” и главен треньор в клуба Кирил Чакъров.
Той се похвали и с огромния интерес към галавечерта по кикбокс, която ще се проведе на 30 ноември в Дупница. Pro Fight 17 ще предложи на зрителите в дупнишката Спортна зала 10 интригуващи двубоя, като в 6 от тях ще има и международно участие.
„Всички VIP билети вече са изчерпани, както и над 800 от обикновените. Към предстоящата галавечер има най-голям интерес в сравнение с предишните две. Присъствието си вече потвърдиха министърът на младежта и спорта Красен Кралев и певецът Володя Стоянов, който ще бъде и част от шоуто. Очакваме отговора и на премиера Бойко Борисов, който е поканен, както от страна на община Дупница и СК „Патриот”, така и от Конфедерацията по кикбокс и муай тай”, завърши Чакъров.