16 каратеки на “Шурикен” завоюваха 22 отличия на международния турнир Купа “Ронин”

  • Кюстендилските малки таланти се наредиха на 2-ро място в крайното класиране

 

С 22 отличия –  10 златни, 4 сребърни и 8 бронзови медала, се завърнаха каратеките на “Шурикен” от международния турнир Купа “Ронин” за деца до 14 г. На татамито в столичната зала “Христо Ботев” кюстендилските таланти показаха за пореден път хъс за победа и в конкуренция на над 500 състезателя от 26 клуба те завършиха на 2-ро място в крайното класиране след домакините от клуб “Ронин”.

Със златни медали се окичиха на ката Божидар Сотиров, Марио Иванов, Денис Априлов, Николай Митов и Никол Михалкова. Първи места на кумите спечелиха Божидар Сотиров, Васил Здравков, Марио Иванов и Александров Митов. Сребърни медали за Никола Арнаудов на ката и Янислава Йорданова на кумите. Анабел Костова завоюва сребро и на ката, и на кумите. Бронзови отличия на ката за Асен Миланов, Васил Здравков и Янислава Йорданова, а на кумите за Марио Иванов и Микаела Крумова.

На крачка от медалите останаха Стефан Борисов на ката и Християн Стоянов на кумите, които се наредиха на пето място.

Първо място отборно за Васил Здравков Марио Иванов и Борис Иванов на кумите. Двата тима на “Шурикен” на ката също грабнаха златните медали – Никол Михалкова Анабел Костова и Микаела Крумова, както и Денис Априлов, Божидар Сотиров и Асен Миланов.

Бронзови медали на отборно ката за Васил Здравков, Марио Иванов и Борис Иванов и за Роберто Христов, Николай Митов и Александър Митов.

“Поредно добро представяне на децата ни. Много сме доволни от показаното от тях в този турнир. Сега ни предстои и последно състезание за деца тази година в Сърбия, което е на 24 ноември”, заявиха от треньорския щаб на КК “Шурикен”.