Хората с увреждания от Симитли се събраха на обща трапеза за празника си

Международния ден на хората с увреждания отбелязаха в Симитли. Дружеството на инвалидите в Симитли „Кураж“ по традиция вече години наред на този ден събира хората на обща трапеза в празнично украсен местен ресторант.

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов, зам.-кметът Евгения Георгиева и председателят на Общински съвет-Симитли Владимир Христов бяха гости на тържеството.

Кметът поздрави всички, присъстващи за празника, с пожелания за много здраве, весело настроение и им обеща, че за всичко могат да разчитат на общинското ръководство.

Музикалното оформление беше оркестър с жива музика, който направи празника на хората незабравим и им подари много емоции и танци. Специална изненада от стихчета и сценки бе подготвена и от учениците в 3-ти клас на СУ „Св. св. Кирил и Методий“ – град Симитли. А за финал учениците изиграха и едно китно хоро.

Празникът бе изпълнен с много настроение, хора, танци и усмивки. Отбелязването на Международния ден на хората с увреждания винаги се превръща в празник с голяма веселба за членовете на клуба. Дълги хора и много усмивки направиха веселбата истинска.