„Изтребител” с два точни изстрела в Склаве

  •  Мачът между

    „Спартак” (Склаве) и „Изтребител” (Ново Делчево) завърши 0:2

 

Доста оспорвано протече дерби мачът между отборите на „Спартак” и „Изтребител” (Ново Делчево) на терена в Склаве. В 4-тата минута Венци Стоянов обстрелва директно вратата на домакините, топката се отклони от ръката на техен защитник и главният съдия отсъди дузпа, която Стоянов превърна в гол за 0:1. Благодарение на добрата игра на Георги Гулаков, Илия Атанасов, Кирил Мечев и Атанас Попстоев не се стигна до обстрелване на вратата на гостите отблизо.
След почивката далеч по-добрият отбор на терена бе този на гостите. Гулаков, Атанасов и Попстоев заиграха по крилата, сменяйки местата си и всеки момент се очакваше ново попадение във вратата на домакините. В 71-вата минута след атака по левия фланг Илия Атанасов центрира в наказателното поле на „Спартак” и там Илия Чакалов изпрати топката в мрежата за 0:2. До края на срещата пропуски направиха Илия Атанасов на два пъти и веднъж Илия Чакалов.
„Вече уверено водим таблицата с 2 точки преднина пред „Орел” (Лебница). Последния си мач по програма трябва да изиграем в Ново Делчево срещу „Бистрица” (Катунци)”, сподели Атанас Балкански.