„Локомотив” победи Левуново с 2:1 в Дамяница

„Левуново 2014”

Втора победа постигна отборът на „Локомотив” (Дамяница) от началото на есенния дял на първенството на областна група „Струма-1” срещу отбора на „Левуново-2014” от едноименното селище. Най-опитният футболист Георги Надеждев след самостоятелна акция изскочи срещу вратаря на гостите и го простреля за 1:0 в 28-ата минута. Втория гол за домакините в срещата от воле отбеляза отново Георги Надеждев в 90-ата минута. Почетното попадение за отбора на гостите бе дело на Христо Велев с глава след изпълнение на английски тъч от страна на Благой Шумов.
След мача мнения дадоха:
Атанас Ангелов – кмет на село Дамяница и ръководител на футболния клуб, който заяви: „В този мач играха футболисти от 13 до 17-годишна възраст. Най-опитният от всички е Георги Надеждев. Три греди уцелиха нашите футболисти след удари на Георги Надеждев, Димитър Йосифов и Александър Николов. Напълно заслужена победа”.

„Безброй пропуски пред вратата на домакините в двете части на мача и така се стигна до незаслужена загуба. След два удара – два гола в нашата врата и победа за „Локомотив” (Дамяница)”, сподели от своя страна и президентът на „Левуново-2014” К. Миндов.