Най-доказаният треньор по кикбокс влиза в щаба на дупничанина Добри Радев за следващата му битка

Плакатът за двубоя на Добри срещу турчина Мевлана Алтънташ
  • Майк Пасение ще подготвя боеца за двубоя му срещу турчина Мевлана Алтънташ

Дупничанинът Доброслав Радев ще има на разположение в щаба си най-доказания треньор в света на кикбокса през последните години. За следващия си професионален мач Спортист номер 1 на Дупница ще може да слуша съветите на Майк Пасение, който е подготвял най-големите звезди в този спорт.
Най-новото предизвикателство пред Доброслав Радев ще бъде тежка битка срещу турчина Мевлана Алтънташ, която е насрочена за 16 февруари в зала Illusion event hall в местния курорт Алания.
Наставникът от Нидерландия видя с очите си какво може Добри Радев, когато го подготвяше лично. Това се случи преди няколко месеца, когато Добри изкара двуседмична подготовка в клуба на наставника – Myke’s GYM. Тогава именитият треньор внимателно наблюдаваше всяко занимание на момчето от Дупница и не спести похвалите си към него. След като е останал с много добри впечатления от дупничанина, Пасение е решил, че ще започне работа с него – нещо, с което не могат да се похвалят много кикбоксьори по света. Доброслав Радев ще замине за Амстердам на 12 януари, където ще изкара нов подготвителен лагер в престижния клуб от Ниската земя, а след това Майк Пасение ще му дава наставления заедно с личния треньор на дупничанина и президент на СК „Патриот” – Кирил Чакъров.