„Марек Юнион-Ивкони” ще се опита да изненада фаворита за Купата на България

 Дупничани излизат срещу силния отбор на „Нефтохимик 2010” пред бургаските фенове

„Марек Юнион-Ивкони” ще се опита да хвърли бомбата на четвъртфиналите за Купата на България. Финалният етап от надпреварата ще се проведе в Бургас, а дупничани нямаха късмет при жребия, който ги противопостави на домакините от „Нефтохимик 2010”. Все пак момчетата на Виктор Карагьозов ще се опитат да се противопоставят на бургазлии, които са сочени и за големия фаворит в тазгодишното издание на надпреварата. Именно срещата между марекчани и „нафтата” е и гвоздеят в днешната програма. Двубоят е насрочен за 17,45.
Наставникът на дупнишкия клуб няма да може да разчита на посрещача Златан Йорданов, който преди броени дни беше трансфериран във втородивизионния турски „Халилийе Беледийе”.
„Марек Юнион-Ивкони” вече гостува в зала „Младост” на 15 ноември миналата година и се представи добре, въпреки че загуби с 1:3 гейма. Тогава дупничани взеха първата част и бяха близо до това да си тръгнат поне с точка от Бургас.
Програмата за Купата започва още в 12,15 часа, когато „Ботев” (Луковит) ще се изправи срещу „Монтана”. В 15 часа пък столичният „Левски” ще срещне пазарджишкия „Хебър”. Последен ще бъде двубоят от 20,30, който противопоставя „Дунав” (Русе) на „Добруджа 07” (Добрич).