„Струмска слава” победи „Кариана” в Склаве с 2:1

„Струмска слава”

Международният съдия Ивайло Стоянов показа два червени картона – на Симеон Петров и на Емануил Личев

 

В четвъртия си контролен мач от зимната подготовка на отбора възпитаниците на Владимир Димитров от Радомир победиха „Кариана” (Ерден) с 2:1. Първият гол в срещата бе отбелязан в 4-тата минута. Тогава чрез прострелно центриране на Тунгаров след атака по десния фланг колумбиецът Давид Асате направи безпомощен стража на „Кариана” за 0:1. В 17-ата минута при буквално заспиване на защитата на „Славата” намиращият се на втора греда футболист на „Кариана” насочи кълбото към Емануел Личев  и резултатът бе изравнен за 1:1.
През втората част на срещата треньорите на двата отбора Веселин Великов и Владимир Димитров извършиха доста смени. В 71-вата минута Цветан Тодоров центрира остро топката зад защитата на „Кариана” и Лионел Матадос от около 15 метра изпрати кълбото неспасяемо в мрежата за 1:2. До края на мача Адриан Циволи с глава не успя да отклони насочената топка във вратата на „Кариана”, а Леонел Матадос, сам срещу вратаря, я изпрати в аут.
Международният съдия Ивайло Стоянов, асистиран от Мирослав Максимов и Кирил Чакъров, ръководи срещата авторитетно и показа два червени картона – на Симеон Петров от „Струмска слава” и Емануил Личев от „Кариана”. След мача наставникът на отбора победител – „Струмска слава” (Радомир) – Владимир Димитров изрази своето задоволство от старанието и хъса за победа на своите възпитаници срещу коравия тим на „Кариана” (Ерден).
Това бе четвъртата контрола, изиграна досега от футболистите на „Славата” и първа победа с 2:1 срещу отбора на „Кариана” (Ерден).
Следващият контролен мач на отбора на „Струмска слава” ще бъде в сряда срещу „Вихрен” (Сандански) на терена в Дамяница, а на „Кариана” – срещу „Беласица” в Склаве.