Дупничанинът Доброслав Радев се впуска в люта битка с турчин в Анталия

Доброслав Радев заедно с треньора Майк Пасение в Амстердам
  • Той се чувства добре, очаква ни много интересен и оспорван мач в неделя, коментира президентът на СК „Патриот” Кирил Чакъров

Дупничанинът Доброслав Радев продължава да се готви на пълни обороти за предстоящия си престижен двубой. В неделя боецът от СК „Патриот” ще се изправи срещу турчина Мевлана Алтънташ в зала Illusion event hall в местния курорт Анталия.
Спортист номер 1 на Дупница за 2019 година изкара последния месец в много важни тренировки под зоркото око на най-известния треньор по кикбокс в света – Майк Пасение. В клуба на наставника Myke’s GYM, намиращ се в Амстердам, Добри се готвеше много упорито за предстоящата му тежка битка.

Плакатът за оспорвания двубой в Турция

„Добри се чувства добре и вече е в необходимите килограми. Турчинът е доста опитен състезател, но пък ние се готвехме с най-добрите. Това предвещава доста интересен и оспорван мач в неделя. В ъгъла ще бъде лично Майк Пасение, както и щабът на СК „Патриот”, каза президентът на клуба и личен треньор на Доброслав Радев – Кирил Чакъров.
Както е известно, дупничанинът вече беше в Нидерландия и миналата година. Тогава той се запозна лично с Майк Пасение и неговия щаб и веднага впечатли всички в Амстердам със своя огромен талант. Така дойде и поканата за едномесечен лагер в Ниската земя. С изявите си там Добри направи така, че най-успешният наставник в този спорт да пожелае да бъде в неговия ъгъл за може би най-важния му мач в кариерата досега.