12-годишните хандбалисти на ОХК „Беласица” – с победа и загуба в зала „Арена Петрич”

Общо пет отбора взеха участие във втория кръг за първенството на зона „Витоша” по хандбал за момчета до 12-годишна възраст. В първия мач отборът на „Кремиковци” победи „Беласица” с 24:17. През цялото време на терена по-добрият отбор бе този на гостите, които, водени от невероятния Ивайло Рачев, успяха да запишат първата си победа в турнира с краен резултат 24:17. За отбора на „Беласица” на ниво бяха Даниел с 8 попадения и Георги Сойтариев и Иван  Костадинов – по три.

Вторият мач между „Пирин” (Гоце Делчев) и „Интер” (Благоевград) завърши при резултат 25:8. Истинско удоволствие за зрителите бе да наблюдават атаките на възпитаниците на Иван Букурещлиев от гоцеделчевския тим.

В третия мач отборът на „Кремиковци” победи ЦСКА с 26:11. Състезателите на „Кремиковци” водеха през цялото време играта и в резултата, като над всички бе Ангел Панев.

В четвъртия мач „Беласица” победи „Интер” (Благоевград) със 17:8. През цялото време на двубоя възпитаниците на Васил Ангелов сътворяваха по-интересни и по-резултатни комбинации, начело с най-добрия си състезател Даниел Йовчев с 11 попадения записаха победа в турнира.

В последния мач „Пирин” (Гоце Делчев) победи ЦСКА с 18:11

„Вървим в правилна посока. За няколко месеца не можем да направим чудеса. „Кремиковци” са заедно от три години, а ние само от няколко месеца. В момента сме трети във временното класиране и ще направим всичко възможно в оставащите два турнира да се представим още по-добре и да заемем второто място, което ни дава право за участие във финалната фаза на държавното първенство.