Разпуснаха „Марек Юнион-Ивкони” до второ нареждане

Волейболистите излязоха в непланирана почивка
  • Всички волейболисти от първия отбор, както юношеските формации, са по домовете си и няма да тренират до второ нареждане

    Мъжкият отбор на „Марек Юнион-Ивкони” е разпуснат до второ нареждане поради извънредното положение в страната. Както е известно, Суперлигата беше спряна заради заплахата от коронавирус.
    „Всичките волейболисти са разпуснати и вече са по домовете си. Състезателите, които не са от Дупница, живеят в хотела, но и той беше затворен. Така че момчетата от други населени места вече са в градовете си.

  • Людмил Найденов

  • Същото важи и за юношите, имаме няколко волейболисти от други места, които се прибраха. Знаете, че със заповед на кмета спортната зала беше затворена. Всичките волейболисти, от най-малките до мъжете, както и момичетата, са разпуснати до второ нареждане. Чакаме да видим как ще се развие ситуацията и какво ще реши държавата”, коментира пред „Вяра” главният мениджър на дупнишкия клуб Людмил Найденов.
    Последните срещи на „Марек Юнион-Ивкони” бяха през миналата седмица. Тогава само в рамките на 24 часа дупничани победиха първо „Славия” в София с 3:1 гейма, след това „Черно море” у дома с 3:0.
    Димитър ИКОНОМОВ