Приятели и роднини изненадаха Христо Симеонов от Дупница по уникален начин за 20-я му рожден ден (ВИДЕО)

Заради извънредното положение 20 негови близки го поздравиха с клаксони под прозореца, изписаха честитка със светещи букви

Дупничанинът Христо Симеонов беше изненадан от роднините и приятелите си по изключително приятен и затрогващ начин по повод своя 20-и рожден ден.
В условията на извънредно положение в цялата страна заради пандемията от коронавирус, той нямаше как да покани своите близки на голямо парти, както подобава за неговия юбилей. Сложната ситуация обаче по никакъв начин не отказа неговите приятели от това да му покажат обичта и уважението си към него.
В петък вечерта нищо неподозиращият Ици беше вкъщи със семейството и приятелката си Криси Колева, когато около 22 часа чу силно свирене с клаксони на автомобили пред блока, в който живее. Христо веднага излезе на терасата и с вълнение установи, че над 20 негови близки са под балкона и му пращат своя сърдечен поздрав. Приятелите му се бяха организирали чудесно и дори силния дъжд по това време не ги спря. Другарите му бяха паркирали автомобилите си в три редици и на всяка кола имаше залепена фосфорна буква, светеща в тъмното, така че да бъде изписано „Честит рожден ден, Ици, 20“. Докато осъзнае напълно изненадата, рожденикът стана свидетел и на пищна заря в негова чест, което направи атмосферата още по-празнична.
Щастливият Христо веднага слезе пред блока, за да получи лично поздравите за празника си.
„Още съм под влияние на голямата изненада и не мога напълно да осмисля този уникален жест, който моите приятели направиха за мен. В такива моменти оценяваш колко си богат и истински щастлив със своите близки, които те уважават и обичат“, не скри радостта си рожденика Христо Симеонов.
Той е студент първа година в УНСС, специалност „Икономика и инфраструктура“. За рождения си ден той си пожела много здраве и успехи, както на него, така и на всички близки и дупничани.

ВИДЕО

Димитър ИКОНОМОВ