Разкриха банкова сметка за събиране на дарения за пострадалото от пожара семейство в Бобошево

В Бобошево продължава набирането на средства за семейство Граховски, чийто дом горя преди няколко дни. „Разкрита бе банкова сметка на името на дъщерята на Ивайло и Славянка Граховски – Бетина, и с тяхно съгласие я предоставяме на в. „Вяра” за публикация. Нека хората, които имат възможност, да помогнат”, каза зам.-председателят на Общинския съвет Гергана Виделова. Както писахме, местният парламент и общината се ангажираха да помогнат на потърпевшите. Един от ангажиментите на ръководството на Общинския съвет бе свързан с разкриването на банкова сметка, след като се проучат правните възможности за това. Решението е банковата сметка да е на името на член от семейството.

Припомняме, че при пожар на 24 май бяха засегнати

3 къщи, 3 бараки и 2 гаража на ул. „Христо Ботев“. Огънят унищожи 150 кв. м покривна конструкция, трактор, бяла, черна и компютърна техника, мебели. Най-потърпевши са Ивайло и Славянка Граховски, тяхната дъщеря и майката на Ивайло, които останаха без дом.

Ето и банковата сметка: Уни Кредит Булбанк, BIC – UNCRBGSF, IBAN сметка- BG09UNCR70001524012789, Бетина Ивайлова Граховска.

Снимка: 54-smetka bobochevo