„Пирин” стартира подготовката си на 10 юни, тестват футболистите за коронавирус

Защитникът Николай Бодуров се завърна в благоевградския клуб

 

ФК „Пирин” ще стартира лятната подготовка за сезон 2020/21 на Втора лига на 10 юни, съобщиха от благоевградския футболен клуб. Състезателите ще бъдат събрани два дни предварително, когато ще преминат задължителните PCR тестове, както и за стандартните медицински изследвания.
”Орлетата” ще проведат подготовката на три етапа. До 20.06. отборът ще тренира в Благоевград, а след това следва десетдневен лагер в Албена. Третият етап ще се проведе отново в домашни условия.
Предвидени са 7 контролни срещи, като до момента има фиксирани мачове с „Добруджа” и „Черноморец” (Бургас) в Албена, както и с „Миньор” (Перник), „Монтана”, „Струмска слава” и ЦСКА 1948 след завръщането от десетдневния лагер.

Бодуров се завърна

ФК „Пирин” (Благоевград) все още е в еуфория, след като преди ден се разбра, че отборът ще има своя така желан лидер. С клуба официално подписа железният защитник Николай Бодуров.
Фланелката с номер 5 му бе връчена от мениджъра Уорън Фийни, който го нарочи да бъде един от лидерите в съблекалнята.
Ръководството на ФК „Пирин” е изключително гордо, че едно от най-изявените имена на благоевградската футболна школа ще продължи кариерата си в родния отбор и ще продължи легендата на своята кариера у дома.