Община Симитли обедини своите сили в една обща кауза – да се съберат достатъчно средства за лечението на 14-годишния Георги, който се нуждае от спешна бъбречна трансплантация. Именно заради това днес бе организиран футболен турнир с кауза „Да помогнем на Гого“, в който участие взеха 24 отбора от различни населени места. На турнира участие взеха отбори от цялата община, от Благоевград и от София, които, обединени, прибавиха към сметката на Гого 4200 лв. Кметът на община Симитли Апостол Апостолов също взе своето участие, като се включи в отбора на кв. „Ораново”.

Първи на терена се изправиха отборите „Дълга махала” и „Ние сме с теб”, а началото на турнира с първи удар даде Гого.

Един от отборите, взели участие, дари тениска на „Лудогорец” за търг, но тъй като Гого я хареса, те решиха да я подарят на него.

За пореден път футболът обедини всички любители на най-масовия спорт в една кауза – за здравето на едно дете. На терена се изиграха десетки футболни срещи, но официален победител няма, защото днес всички играха за обща победа – победата на Гого.

14-годишният Георги Георгиев Попов от гр. Симитли се нуждае от неотложна трансплантация на бъбрек, за която е необходима непосилна за семейството сума, затова нека се обединим и да подадем ръка на Гого!

 

БАНКОВА СМЕТКА:

IBAN: BG51FINV91501017436476

BIC: FINVBGSF

ХРИСТИНА КИРИЛОВА ПОПОВА