Бившият собственик на „Левски”, бизнесменът Спас Русев от Перник, направи огромен жест към клуба. Бизнесменът с лични средства ще покрие задължението на “сините” към телекомуникационна компания на стойност около 3 млн. лева.  Русев сам предложил на борда на директорите в компанията той да поеме задълженията клуба. Така задълженията на „Левски” вече са с три милиона по-малко. “Благодаря за поздравленията за рождения ден. Да, истина е, че поемам с лични средства задълженията на „Левски” към телекома. Вече съм говорил с борда на директорите в компанията, като всичко е уточнено. Радвам се, че ще мога да помогна на „Левски” в този тежък момент. Мисля си, че всички в България и по света видяха, че феновете направиха страхотни неща, за да може тяхната любов да съществува”, заяви Русев.

“Не искам да говоря за моята част от управлението. Единственото сигурно е, че „Левски” ми влезе във вените, а също така, че няма никога да забравя атмосферата и пълния с над 30 000 “сини” фенове стадион “Васил Левски”. Най-много съжалявам, че нямахме късмет да ги зарадваме с трофей, въпреки че заслужавахме. Това обаче е спортът. Надявам се, че тази година „Левски” ще успее да вдигне купата”.

“Многократно съм заявявал, че Наско Сираков е една от най-големите легенди в досегашната история на „Левски”. Много се радвам и съм щастлив, че акциите са в негови ръце. Пожелавам му от сърце на добър път и успех в това трудно начинание”, сподели Спас Русев пред “Спортал”.