Раздават 8000 лв. награди в конкурс за най-добре брандиран автомобил с български символи

Автоизложба конкурс „Ние сме България“ ще се състои от 19 до 21 юни. Събитието ще се проведе на паркинга на Исторически парк, в близост до град Варна, които са организатори на конкурса. Превозни средства от цялата страна ще могат да се включат в надпреварата за най-добре брандиран автомобил, в чийто дизайн трябва да присъстват изобразени български символи, знамена, мотиви, картини на историческа тематика, цитати или всичко, което допринася за повишаване на българското ни самосъзнание.

В конкурса могат да участват всички видове превозни средства – автомобили, мотори, камиони и други. Брандирането с България и български символи и мотиви на автомобилите може да бъде чрез изрисуване, фолио или друго. Условието е всички участници да паркират своето превозно средство, с което ще участват в конкурса, на паркинга на Исторически парк не по-късно от 12,00 часа на 18 юни, като то не трябва да напуска територията на конкурса до приключването му, а именно – три денонощия.

„Организираме тази автоизложба конкурс, защото искаме да върнем истинското значение на българските символи в България. Вярвам, че тяхната роля е да ни обединяват“, споделя Ивелин Михайлов, организатор на конкурса. Конкурсът цели повдигане на българския дух и национално самосъзнание по един по-интересен и запомнящ се начин. Всеки посетител на изложбата конкурс ще може да гласува за своите фаворити, като така ще им помогне да спечелят една от трите парични награди. Победителите на първо, второ и трето място ще получат, както следва, 5000, 2000 и 1000 лв.