Наградиха най-добрите състезатели по ендуро в Банско

Приключи състезанието Three Mountains Hard Enduro Bansko – част от Републиканския шампионат BG-Х Enduro. Събитието протече при невиждан до момента интерес от страна на публиката.

Състезателите демонстрираха професионални умения при преодоляването на изключително трудни терени в района на Елешница и около манастира “Св. Пантелеймон” до Добринище през първия ден от състезанието и зарадваха любителите на мотоспорта с атрактивни изпълнения по време на ендуро кроса през втория.
Освен професионалната подготовка на трасетата и отличната организация от страна на домакините, за пълното удоволствие на малки и големи в публиката допринесе и хубавото време и през двата дни на състезанието.


Най-добрите състезатели на България бяха наградени от кмета на община Банско Иван Кадев, председателя на Общински съвет-Банско Димитър Русков, председателя на Мотодружина Банско Йордан Ковачев, председателя на шампионата BG-X Enduro Тодор Пашов и председателя на Комисията по младежки дейности и спорт към Общински съвет-Банско Александър Весков.
При спазване на санитарните изисквания и условия за безопасност на ендуро шампионата се събраха 180 участници и над 500 зрители.