Новият C4: най-комфортният автомобил в компактния клас

Post-production : Astuce Productions

В лицето на новия C4, който вече се предлага и на ток, Citroen прави сериозна заявка, като декларира, че пуска на пазара най-комфортния модел в С-сегмента.

Новият Ë-C4 – 100% ëlectric и новият C4 са две версии на един автомобил с нова концепция, заемащ полагащото му се място в сърцето на сегмента на компактните хечбеци, който демонстрира уникална и дръзка идентичност. Повдигнатият и уверен силует успешно и находчиво съчетава елегантността и динамичността на хечбек с характерни за SUV автомобилите черти, за да се акцентира характера на автомобила. Аеродинамичен и с плавни линии, той разполага с всички отличителни знаци на автомобилите Citroën, като новият LED светлинен подпис във формата на V както отпред, така и отзад, поставяйки началото на нов по-динамичен и забележителен стил. Уютното му и технологично купе веднага създава усещането за комфорт и има модерна визия. Всеки клиент може да конфигурира автомобилиа си по свой вкус, благодарение на възможните 31 комбинации на цветове и на цветни пакети, и на 6те теми за интериора.

Новият Ë-C4 – 100% ëlectric – 5ият автомобил от електрическата офанзива на Марката и Новият C4 предлагат на клиента предимството да избира между 3 типа високоефективни двигатели: 100% електрически 100 kW (136 к.с.) с автономия от 350 кмi, който позволява голяма свобода на движение, както и двигателите с вътрешно горене от ново поколение с еко норма Euro 6d – бензинови от 100 к.с. до 155 к.с. и дизелови от 110 к.с. до 130 к.с.

Вписвайки се напълно в програмата Citroën Advanced Comfort®, новият ë-C4 – 100% ëlectric и новият C4 предлагат ново виждане за комфорта – осигуряватмодерен и цялостен комфорт във всяко отношение и за всеки един от пътниците. Комфортът в движение се гарантира от окачването Progressive Hydraulic Cushions®и от седалките Advanced Comfort. Комфортът в ежедневието се осигурява отголямото вътрешно пространство, както и пространството в областта на коленетеBest in Class , на находчивите неста за вещи и на Smart Pad Support Citroën. Комфортът на духа се постига благодарние на спокойната атмосфера и осветеността на купето, на топлите материи и на електрическият остъклен отварящ се покрив. Комфортът при ползване се осигурява от 20те технологии в помощ на управлението, сред които Highway Driver Assist, полуавтономна система за управление от ниво 2и 6те технологии за свързаност. Тези качества са още по-осезаеми при новия Ë-C4 – 100% ëlectric, който предлага и предимствата наë-Confort:безшумно функциониране, плавно управление, удоволствие при ползване./autobild.bg