Вратарят Веселин Ганев облече тренировъчния екип на „Вихрен”

Най-новото попълнение на мъжкия отбор на ФК „Вихрен” (Сандански) е вратарят Веселин Ганев  – преминал през отборите на „Банско”, „Септември” (Симитли) и „Арда” (Кърджали). 33-годишният страж направи вече първата си тренировка с отбора на „Вихрен” и при това положение той замести напусналия негов колега Ферди Мюмюнов – заминал да играе в отбор от германското първенство.
Другите нови футболисти в отбора на „Вихрен” са Владимир Кабранов и Иван Гюров от „Беласица” (Петрич) и Николай Стоилков от „Оборище” (Панагюрище). Завърна се след проби в петричкия клуб Венелин Благоев – рожба на ДЮШ на „Вихрен” (Сандански). С отбора на „Вихрен” тренира и известният сандански футболист Даниел Пехливанов, но само поддържа форма и се очаква за в бъдеще да заиграе в отбора на „Витоша” (Бистрица).
Продължават двуразовите занимания с футболистите на отбора под ръководството на старши треньора Здравко Лазаров. По време на тях се набляга на физическите натоварвания и схемата на игра, която наставникът смята да прилага по време на есенния дял от новото първенство. На 14 юли на градския стадион в Разлог е уточнен първият контролен мач на „Вихрен” срещу „Пирин” (Благоевград).