Лиляна Иванчева и Веска Фърчова почерпиха за ЧРД с домашни лакомства

Двете рожденички празнуваха в клуба на Сдружението на хората с увреждания в Долна баня

Рождените си дни в клуба на Сдружението на хората с увреждания “Венетица” в Долна баня отпразнуваха Лиляна Иванчева и Веска Фърчова. Дамите празнуваха при строго спазване на противоепидемичните мерки във връзка с пандемията от коронавируса.

Поздравителни адреси към двете рожденички отправи председателката на долнобанската организация инж. Светла Стоименова, след което им подари красиви цветя и подаръци от името на сдружението и на присъстващите членове на празничната трапеза. А тя бе отрупана с разнообразни салати, мезета, сладкиши и питиета, приготвени от двете дами. След като вдигнаха наздравица, рожденичките почерпиха и с шоколадови бонбони.

Веска Фърчова отбеляза своя 60-и юбилеен рожден ден, като почерпи с домашна ракия, руска и млечна салата, вкусна погача и торта.

Лиляна Иванчева пък бе направила баница със сирене, кекс и почерпи със сладолед с домашни малини за своя достолепен рожден ден.

Цветя и подаръци получиха двете рожденички и от поканените на празничната среща дами в клуба на долнобанската организация.