Волейболна треньорка от Разлог получи предложение по време на сватба

Романтично предложение по време на сватба. Това се случи с треньорката от школата на ВК „Пирин” (Разлог) Антоанета Мишкова, която бе изненадана от своя любим Иван Кокалчев с годежен пръстен по време на сватбеното тържество на Стела Орлова и Кристиян Илиев.

Двамата бяха кумове на церемонията, като Иван Кокалчев използва вълнуващата атмосфера да отправи най-важния въпрос към своята половинка. Отговорът е положителен, като се задава нова волейболна сватба. „Казах „да“, обяви в своя профил във фейсбук щастливата Антоанета, като показа на всички годежния пръстен на ръката си.

Иначе треньорката на 15-годишните волейболистки на ЦСКА Стела Орлова и треньорът на 15-годишните волейболистки на „Звезди 94” Кристиян Илиев официално си казаха “да”.

Щастливото събитие се състоя в град Първомай, като присъстваха много волейболни национали, състезатели и треньори. Шаферки бяха няколко бивши и настоящи волейболистки, с които Стела е играла рамо до рамо в „Левски” – Петя Баракова, Кристиана Петрова, Кристина Якимова, Диана Николова, Паулина Желязкова, Тоня Георгиева.

Младоженците ще се отправят на сватбено пътешествие на море, след което започват тренировъчен процес с децата и подготовка за новия сезон. / bgvolleyball.com/