Лятото на звездите

Райна в Сандански

Лято 2020 определено не е като предишнитите отпускарски сезони заради кризата с Ковид-19, но всеки, дори и известните личности, намира своите местенца за почивка.

Една от най-страстните пътешественички и любимка на Сандански – Райна, заложи на родния си град. Певицата избра да си прави слънчеви бани край басейн в Сандански, където отново демонстрира перфектна форма. Райна винаги се е гордяла с изваяните си форми и е изглеждала чудесно по бански. Това стана повод нейните фенове да я засипят с похвали в социалната мрежа. „Както винаги перфектна, изглеждаш чудесно, я виж колко е хубаво на плаж в Сандански”, са малка част от коментарите на почитателите. Преди ситуацията с Ковид-19 Райна не спираше да обикаля света и да се отдава на екскурзии в екзотични страни. За сметка на това сега усърдно споделя спомени във фейсбук от предишни пътувания.

Антония Петрова се е отдала на семейни почивки.

Свързаната със Сапарева баня Андреа също е от почитателките на тропическите красоти. След промяната в личния й живот певицата свали доста килограми и сега смело качва снимки с оскъдни бански в социалната мрежа. На един от кадрите, където позира с изрязано плажно облекло, Андреа се е отбелязала на басейн в Благоевград. Преди месеци обаче Теодора Андреева, каквото е истинското й име, успя да се насити на красотата на Доминикана, откъдето донесе куп екзотични фотоси.

Бившата Мис България Антония Петрова-Батинкова от Перник се е отдала на щастлив семеен живот и всичките й почивки и свободно време са свързани със семейството й. Наскоро тя й съпругът й посетиха Рилския манастир, където си направиха солидно количество снимки. Преди това пък заедно с малкото си момченце се отдадоха на поход сред природата и се изкачиха до Боянския водопад.

Моника Валериева също почива в Гърция.

Красавицата модел от Сандански Велина Узунова прекара част от лятната си почивка в съседна Гръция. Там санданчанката се наслаждава на слънце, море и красиви гледки. Тя не изневери на стила си и на плажа както винаги беше стилна и модерна.

Водещата и модел Александра Богданска-Петканова от Благоевград също избра да прекара известно време от лятото в Гръция. Богданска също демонстрира чудесна форма и безгрижно лятно настроение.

Гръцкият остров за почивка и фешън снимки избра и популярната дупничанка Моника Валериева. В личния си профил във фейсбук моделът и инфлуенсър смени най-различни бански, като повечето от снимките й са без горнище.