22-годишен самоковец изчезна безследно

Столичното Седмо РУ издирва Дарин Цветелинов Лазаров, на 22 години от Самоков. Мъжът е забелязан за последно на 27 август, около 12,00 ч., в района на Околовръстен път, в близост до отбивката за Драгалевци в столицата, и от тогава е в неизвестност. Мъжът е с ръст от 175 см, атлетично телосложение, коса – къса, кестенява, очи – черни, набола брада. От полицията умоляват гражданите, които имат информация за местонахождението му, да сигнализират в най-близкото поделение на МВР или на тел. 112.

Приятели и близки на изчезналия младеж заляха фейсбук с публикации с молба за помощ в издирването на Дарин. „Наш приятел е в неизвестност от няколко дни. Ако някой има някаква информация, ви умоляваме да я споделите на посочения телефон.
Моля ви, хора, помогнете да го намерим. Пуснат е за издирване. Последно е забелязан в района на Бояна с колата си, която е с р.н. СО6187ВР. Моля, някой ако го види или колата, да пише или да звънне на тел. 0876255157.”, пише в постовете.

Десислава Механджийска също направи публикация във връзка с изчезналия младеж в неделя. „Това е Дарин Лазаров, един от най-скъпите хора в моя живот. Преди четири дни аз последно чух неговия глас по телефона… и нищо… само търсене… Номерът на колата му е СО6187ВР, Alfa Romeo, модел 147, синя. Последно е забелязана на пътната детелина, кв. „Бояна”. Моля Ви за помощ! Той вече е пуснат за издирване от 7-о РПУ-София. Ако някой има някаква информация, нека звънне на 0884205765! Благодаря Ви!”. Самоковци казаха, че бащата на Дарин държи фитнес зала в  града и отбелязаха, че преди около 3 месеца е изчезнало кучето на семейството.