„Локомотив” (Дамяница) вкара 4 гола на „Орел”

„Орел” (Лебница)

Над 300 зрители изгледаха контролния мач между отборите на „Орел” (Лебница) и „Локомотив” (Дамяница). Между тях бе и президентът на Локо и кмет на Дамяница Атанас Ангелов.
Мачът беше много приятен за гледане и първия гол в двубоя отбеляза Здравко Димитров от отбора на гостите. Изравнителното попадение в полза на „Орел” бе дело на Димитър Джалков. Последваха нови три гола във вратата на „Орел” след удари на Илиян Джавалеков, Георги Дончев и Александър Бакалов. Така с общ резултат 4:1 футболистите на „Локомотив” (Дамяница) зарадваха своите фенове, дошли да ги наблюдават. „Много пропуски от страна на нашите нападатели. До старта на първенството на регионална група „Струма-1” в събота, 19 септември, ще акцентираме върху подобряване мерника на нашите футболисти”, сподели президентът на „Локомотив” (Дамяница) Атанас Ангелов.
Шефът на „Орел” (Лебница) Васил Джибов-Полковника също се оплака от неточен мерник от страна на футболистите. „Приятно съм изненадан от играта на гостите от „Локомотив” (Дамяница). Явно те ще бъдат един от отборите, които щ ни съперничат за атакуване на първото място. В първия мач ще домакинстваме на „Спортист” (Струма) в Лебница, след това ще гостуваме на отбора на Поленица на изкуствения терен в град Сандански и в третия кръг ще домакинстваме на един от асовете в групата отбор на Рилци. Очаквам много оспорвано първенство тази година”, сподели Полковника.