Учителка от Благоевград се нуждае от средства за нова операция

В помощ на лечението ще бъде организиран благотворителен футболен турнир под надслов “Защити Гери“

Преподавателят в ПГИ „Иван Илиев“-Благоевград Гергана Деренцева се нуждае от помощ. Тя страда от туморно образувание в мозъка, със следоперативни усложнения (инфекция), което налага извършване на нова спешна медицинска интервенция в болница в Турция.

Първоначалната сума, която е необходима, е 24 000 евро – две операции, всяка от които по 12 000 евро. Първата операция е необходима за премахване на костта, която причинява инфекцията. След това ще се назначи лечение с антибиотици. Втората операция е за поставяне на изкуствена кост. Между двете операции най-вероятно ще има нужда и от лъче- и химиотерапия, за които все още не се знае какви средства ще бъдат нужни, както и разходи за транспорт и престой.

За Гергана Деренцева казват, че е достойна личност, професионалист, уважаван преподавател, невероятна съпруга, всеотдайна майка и пример за приятелство. От Клуб на привържениците на ПФК ЛЕВСКИ 1914 Благоевград организират благотворителен футболен турнир под надслов “Защити Гери“. Той има за цел да подпомогне лечението, от което се нуждае преподавателката.

Всеки, който желае да участва в тази благородна кауза, може да го направи с участие в турнира или като направи свое дарение на място, уточняват организаторите.

Останалите могат да помогнат по следния начин:

банкова сметка: BG94UBBS88881000968574, Банка „ОББ“-Благоевград, в BGN и чрез https://bg.helpkarma.com/…/zashtiti-geri-protect-gerry-2492

Турнирът ще се състои на 4 октомври 2020г. (неделя) от 09,00 ч. на спортен комплекс “Арена Парк“.

Входна такса за отбор – 100 лв.

Номер за връзка и записване: 0883431528

Крайният срок за записване: 3 октомври (събота) 15,00 ч.

Събраните средства ще отидат за лечението на Гергана Деренцева.