„Ветрен” с класическа победа срещу „Изтребител” (Ново Делчево)

С голям интерес се очакваше срещата от 4-тия кръг за първенството на областна група „Струма-1” от зрителите на Полена. Причината е, че футболистите от „Изтребител” (Ново Делчево) бяха доскорошен лидер в групата. Президентът на гостуващия тим обаче вече не издържа футбола в Ново Делчево и заради това набързо беше изграден отбор от нови състезатели, които тепърва ще трябва да се обиграват. Логично отборът, който стоеше далеч по-добре на терена, бе този на домакините. В 20-ата минута Георги Стоицов от „Ветрен” от дузпа откри резултата за 1:0. 16 минути по-късно при поредна атака на футболистите на домакините Иван Мутавджийски се възползва от избита топка от вратаря на гостите и я изпрати покрай него отляво за 2:0. При този резултат футболистите на двата отбора се оттеглиха на почивка.
През второто полувреме отново по-добре на терена стоеше отборът на „Ветрен”. На няколко пъти футболистите на „Изтребител” не успяха отблизо да огорчат противниковия вратар. В 76-ата минута двойно подаване между Станислав Николов и Веселин Топузов завърши с гол на последния за 3:0.
„Напълно заслужена победа за нашия отбор. И ако Георги Стоицов, Иван Мутавджийски и Веселин Топузов бяха реализирали създадените чисти голови положения, можехме да се поздравим с по-убедителна победа. Следващият ни мач ще бъде в събота срещу отбора на „Орел” (Лебница)”, сподели Веселин Топузов от ФК „Полена”.