Антон Агонцев от Дупнишко прескача от трапеза на трапеза за ЧРД и имен ден, бодва салата с кисело зеле по празниците 

Антон Агонцев

Риалити героят от дупнишкото село Баланово Антон Агонцев тези дни не може да си поеме дъх от тежки трапези, бурни празненства и множество честитки. Агонцев празнува рожден ден на 17 януари, а веднага след това отбеляза подобаващо и имения си ден. „Отброихме още една година! Дано новата да е още по- добра!

Благодаря ви, приятели, за пожеланията, дай Боже всеки му здраве, щастие, късмет и любов! Щастлив съм, че имам истински хора и приятели около себе си. И не забравяйте – оцелявайте достойно!”, отчете се Антон Агонцев, който нашумя като един от най-смелите участници в риалити шоуто „Сървайвър”.

Една от най-харесваните снимки на Антон Агонцев в социалната мрежа е от коледните и новогодишни празници, които изкара в родно Дупнишко. Агонцев се щракна с апетитна трапеза, на която имаше лютеница, препечени филийки, люти чушлета и кисело зеле.

Представяме ви рецепта за обичаната и особено актуална през този сезон салата с кисело зеле:

Продукти:

  • 1 кг кисело зеле
  • 50 мл олио
  • 100 мл зелев сок
  • 1 ч.л. червен пипер

Приготвяне:

Зелето се почиства от горните листа и кочана. Нарязва се на ситно, разбърква се със зелевия сок (за да е по-сочна салатата) и се поставя в салатени чинии. Салатата се поръсва с червения пипер и се полива с олиото.