Преди да излязат за първа тренировка на заснежения терен, отец Живко Димитров лисна менче с вода

05-14-01-dscf0038

Управителят на ОФК „Беласица” Георги Петров

В понеделник след обяд старши треньорът на мъжкия отбор на ОФК „Беласица” Николай Димитров изведе 18 футболисти на заснежения терен в село Кърналово. Не са вече в тима Симеон Бояджиев и Боби Яков. Новите имена в отбора са: Велик Чаров, Фейзи Бекташев и Стефан Назъров от ДЮШ на клуба и 20-годишният Кристиян Стоилов, играл за последно в отбора на „Огражден-1955” (с. Първомай). Последният е рожба на ДЮШ на ЦСКА, като е вкарал дори и попадение на вечния враг „Левски” в официален мач за първенството на юноши старша възраст. По здравословни причини не се появиха младите таланти Георги Спасов и Тодор Кръстев.

05-14-01-dscf0042

Отец Живко отслужи водосвет

В съблекалнята присъстващите футболисти бяха посетени от управителя на ОФК „Беласица” Георги Петров и изпълнителния директор Георги Георгиев. И двамата поздравиха момчетата за новата година, като им пожелаха да е успешна и без контузии. „Продължете изграденото през есенния дял от първенството. Вие разбрахте, че е чест да се носи фланелката на „Беласица” и ако не бяха малките и неочаквани грешки в отделни срещи в началото и в края на настоящото първенство, щяхте да бъдете първи, а не трети. Нищо не е свършило. Доброто предстои. Направете го напролет и стъпете на пътя, водещ към професионалната втора лига”.

Отец Живко Димитров пожела нещо по-голямо – през 2017-а – втора, а през 2018 – първа лига и връщане на „Беласица” в голямото футболно семейство. Той отслужи и тържествен водосвет за здраве и успехи през зимната подготовка и пролетния дял от първенството. Веднага след това традиционно бе разчупена пита за здраве, подарък от бизнесмена Борислав Гащаров – върл фен на „Беласица”.

Преди да излязат за първа тренировка, отец Живко Димитров лисна менче с вода с пожелания за здраве и пълен успех през 2017 година на треньори, ръководители и футболисти.

05-14-01-dscf0046

Първа тренировка

05-14-01-dscf0045

Новите в отбора