Бабите Марияна и Люба, абитуриентът Борис, Марияна Вучова, кметът Гелев и Гергана
  •  Бабите на абитуриента разлюляха от хора дансинга, братовчедката и приятелката на Борис – Богомила и Гергана, украсиха купона със стил и сексапил

 

Кметът на община Сапарева баня Калин Гелев се полюбува на абитуриентското дефиле в Дупница.

Бабите Люба и Марияна на хорото
Борис завъртя майка си Лидия в нежен блус
Иван Павлов в танц с баба си

Градоначалникът на курортната община лично поздрави Борис Павлов. Освен пожеланията на ВИП госта, той получи и благословенията на цялото си семейство, което го изпрати с много настроение на празника.

Абитуриентът Борис Павлов със семейството си в снимка за спомен

Тържеството не пропуснаха чичото на абитуриента – прокурорът от Районна прокуратура – Дупница, Емил Павлов, семейството нотариуси Евтим и Весела Китови и тяхната очарователна дъщеря Симона, секретарят на съда Петя Маркова и съпругът й Росен.

Семейство Петя и Росен Маркови с абитуриента Борис
Петя Маркова, Марияна Вучова и Богомила Михайлова
Биатлонистката Богомила (в средата)
Красивата рокля на Гергана

Най-щастливи и първи на хората бяха бабите Люба, Марияна, Менка. Приятелите на Борис Мартин Харизанов, Румен Кацаров и диджеят Алекс Бочуков се включиха в модерните танци. Борис пък завъртя майка си Лидия в нежен блус.

Гост на тържеството беше и един от най-добрите приятели на Борис – Янис, син на съдия Милена Богданова.

На празника се виха хора

С прилепнала рокля на купона блесна биатлонистката Богомила, братовчедка на Борис. Конкурираше я по сексапил приятелката на Борис – Гергана Ангелова, която за празника беше избрала дълга черна рокля с гол гръб, обточен с дантела.