Собственикът на магазини „Адела” пя възрожденски песни на празника си, съпругата му Шери му подари екскурзия в чужбина

Най-големият подарък за рождения си ден направи собственикът на верига магазини „Адела” Николай Златарски, като направи добро на човек в беда.

Стоимен Стоименов

Той дари 50 лв. за храна и преглед на тежко болния от цироза дупничанин Стоимен Стоименов. За 55-годишния мъж бяха купени кренвирши, консерви, кашкавал, сирене, лютеница, няколко хляба, банани, мляко, кутия вафли. Хранителните продукти, осигурени с дарението на Златарски, бяха отнесени в дома на Стоименов. Храната е необходима на болния мъж, за да укрепне организмът му и да се подложи на лечение. Николай Златарски е единствениаят засега, който протяга ръка на Стоименов.

Бизнесменът Николай Златарски разбра за тежкото положение на Стоименов след публикация във „Вяра”. Златарски се свърза с редакцията на в. „Вяра” и обясни, че със съпругата му решили да помогнат на болния човек. Той обеща да проучи какви са възможностите за преглед при психиатър и изследвания в частната болница, както и да се направи консултация с лекар от вътрешно отделение и впоследствие да отиде на ТЕЛК.

Съседите от квартала са трогнати от жеста на Николай Златарски.

Стоименов благодари на бизнесмена и почти се разплака от неочакваното дарение. Склонен е и е готов да постъпи на лечение.

Златарски посрещна 41-вия си рожден ден в тесен семеен кръг и близки приятели. Съпругата му Шери го изненада с подарък – екскурзия в чужбина за цялото семейство. През цялата вечер на рождения си ден Златарски пя възроженски песни. Той сподели, че обожава да пее народни и патриотични песни, а приятелите му са категорични, че има талант.

 

22 КОМЕНТАРИ

 1. Е стига вече с “големия бизнесмен” Златарски! Повръщани се от него и от съпругата му туркинята Шери! Тези хора са най-нагли пупулисти, търчат по медиите да си правят пиар, а същевременно скубат персонала си уж не им излизали ревизиите! Купил на човека нещо за ядене и веднага търчи във вестника да се похвали и защо ли!? Не защото е добър човек, а защото е грандоман и човек на интереса!!! Колко много хора се занимават с благотворителност и ежедневно помагат и са анонимни защото го правят от сърце, а не с цел да извлекат дивиденти от това! Като са толкова големи благодетели нека кажат какво правят за сина на Шерито от първият и мъж!!!! Май нищо!!!

 2. ЕЙ ГОЛЕМ циник е този Аделата!!! Наистина какъв е лицемер и двуличник мушморок! С нокти и зъби си пробива път като е готов и задници да лиже, за да е в ложата на ВИП обществото в Дупница! Андрешко си е Андрешко – селски хитрец и каквото и да прави все ще си остане в В група – зони.

 3. Да бе пеял възрожденски песни та той е готов и майка си да предаде само и само да е добре и да се закачи до некой известен та да се прави на велик. Я питайте продавачките при него що за човек е да ви кажат колко е “добър” . Да ама не! Мародер все нещо не излиза и то за да не ни дава цялата заплата. А иначе той е голем благодетел ама за пред хорат

 4. Много пари е дал този мунчо Аделата бе направо се е охарчил и май ще трябва да събираме пари и за него! ХА ХА ХА! И това ако не е подигравка здраве му кажи! А се величае все едно че му е осигурил старините! Смехотворко!

 5. Не знам какви пари Ви носи Аделата за да го рекламирате, но не Ви е добър имидж. Не той олицетворява бизнеса в Дупница , а и не е добрият човек за който се представя. Той е човек на интереса и сигурно би минал през трупове за да постигне своето. Не морален и непочтен , дребна душа !

 6. Ееее толкова наглост от този измислен герой Николай Златарски не бяхме виждали от времето на Пламен Соколов.Еи момче не разбра ли че в Дупница всички те познаваме колко си прост,алчен и нагъл!Болните ти амбиции да се добереш до политическото пространство с всички непозволени средства е факт! Спри да ни поднасяш твоето семейство,свидетели сме на семейните скандали ,разправии и псувни!Ако влезеш в магазини адела си свидетел на измамите между голямото семейство.Николай краде от оборота да плаща на млади момичета,а жена му Шери краде от оборота да изпраща на бившото си семейство а след това персонала виновен!Долни крадци и мошеници!

 7. По-голЕм измисленяк от тоЯ,нЕма….с таЯ Х5 от 1467 година преди Христа,къде е тръгнал,незнам…евтин пиар

 8. Да вярно е че се карат като цигани и се дебнат Николай и Шери а иначе демонстрират голяма любов. Тя една любов е техната – пародия -клуб на интереси!Ама и двамата са толкова алчни че взаимно си прощават важното е да са от хайлайфа! И свирки са готови.да правят само да са в обкръжението на силните на деня! А магазините им са пълни със стоки менте и най ниско качество китайски боклуци! Голям бизнес!

 9. …….не пишете за Шери,тяяяя ми е приятелка!!!…способна приятелка

 10. Какъв бизнесмен, какво семейство, какви дарения-това е просто ЦИНИЗЪМ! Коле Златарски е един долен измамник,лъжец и смешник!Всички съседи сме свидетели на виковете,крясъците и скандалите между идеалното лъжлива семейсво.Правят се на много преуспели а се снимат с евтините тениски менте.Стоките им в магазините са менте,семейството им е менте,а са прости милите,но нагли и алчни!Къде сте тръгнали бе простаци, да влизате в политиката я си ходете на Шери на селото около Русе да си нижете тютюна!БОКЛУЦИ!!!

 11. Да, цинизъм е неговото, защото за да влезе във елита на дупнишкото общество Аделата беше направил маса за няколко хиляди лева +програма на рожденият си ден , а на бедният човек бил дал ЦЕЛИ 50 лв. Достойно за похвала! Фалш и лицемерие лъха от “голямото семейство”, слагачество и подлизурство и безкраен цинизъм! Николайчо и жена си ще пусне ако се налага да се добере до някой с име в обществото. А иначе много обича да си служи с имената на известните до които се е докопал и след това да ги коментира колко са били алчни и как се продавали за торбички от неговите ментета стоки – парфюмчета, дезодорантчета , перилни и почистващи препарати, китайски”модни” парцалчета. Това е Аделата – големия бизнесмен и прекрасен съпруг. А жена му , тя просто не заслужава коментар!

 12. Какъв бизнесмен е тоя путурко бе с ментаците и стоки боклуци от които можеш уртикария да получиш. А и тоя е нечистоплътна душа коварен и подмолен, подлизурко. Използва хората докато има нужда от тях и после ги захвърля като непотребни вещи, прикача се като гербова марка до някой дето може да му проправи пътечка и след това му бие дузпата . Абе боклук човек!

 13. Какво ли ще стане ако от Николайчо решат да си земат обратно паричките А………Леле….. леле …леле. направо ще се спижури като спукан балон .А ако некоя комисия се сети за него?Май ще се наложи да му събираме помощи и да го посещаваме в едно място където не обичат такива като него бивши надзиратели.

 14. Шери е много красива и секси парче,кака сее хванала с този потурко незнам.Можели такава жена дасе хване с такъв смешник,които е подобие на мъж?.

 15. Да бе секси ама помиярка и то каква-способна! Турска помиярка! А и лъжлива даже абе то казал си го е народа – търкулнало се гънето намерило си капака! Да така си е! Пародия на семейство и на хора!

 16. Евтина компаньонка, само като разбере мъжо и какви ги върши зад гърба му! А Емил Гущеров неговия приятел да му разкаже как раздават надарения от евтините стоки и след това по приятелски как се е……т!

 17. Много вярно тази разгонени кучко Шери е пожар изпонаеба всичко мъжко около мъжа и само да се добере до измислените политици!

 18. Абе незнам ама акоми падне шеиа перфаша като за последно,кефиме яко.Здрава пицорана!!!!малииии.

 19. Не е читав този “голем бизнесмен” увира се само около големите ,подкупва ги с неговите ментета и след това ги коментира. Свидетел съм на грозни думи от негова страна за председателя на общинския съвет за това колко бил алчен а само как му се слага. Преди се увиваше около АБВ сега се кълне във вярност на ГЕРБ а заради туркинята жена му е от ДПС . Между впрочем най-вече е от партията на ИНТЕРЕСА .

 20. Ами на хубава мадама и на малка сметка всеки се натиска.Имаси чар жената и сексапил и наѝ вече има стил личиси че се подържа жената.Много е секси и привлекателна,направо я пожелавам,страшни первезни мисли имам само катоя гледам.Малииии

 21. ЛЕЛЕ,леле точно тази долна,нечистоплътна пачавра е седнала да си пише сама хвалебствия от името на Б.Борисов!Хубава мадама-долна евтина помиярка продава паста за зъби а не си е измила нейните зъби устата и смърди само за свирки става с тези изгнили от мърсотия предни зъби! Поредната долна евтина помиярка взела се на сериозно!

 22. Ей хора, всички от квартала знаем произхода на Николай Златарски преди години добро семейство го осиновиха, но той си е от цигански произход.Сега вече ясно си личи и на визия и по поведениета-лъже, маже,краде а на всичко отгоре доведе и турска циганка втора употреба-пожар,запали цял град с курвенското си поведение!

Comments are closed.