Дупнишкият стоматолог д-р Карастоянов помогна на сервитьорките да изправят чадъра.

 

Силен вятър обърна тежък чадър върху сервитъорки и клиенти на  заведението на общинския съветник Славчо Павлов и адвокат Йонко Гергов пред театъра в Дупница, алармираха очевидци.

Стоматологът д-р Владимир Карастоянов скочи като мачо да спасява сервитъорките и клиентите от оголените от вятъра  пръчки на чадъра. „Само бързата реакция на Карастоянов, който  си пиеше кафето на една от масите, предотврати сериозен инцидент с чадъра. Силният вятър се появи внезапно и духна като перце бетонните тротоарни плочки, сложени за тежест върху краката на чадъра”, казаха очевидци.

10 КОМЕНТАРИ

  1. Кой уж е помогнал на някой си?! Убиеца и грандоман дъртия боклук да спасява себе си и синовете си, които са убийци, наркомани и пияници!

  2. Верно е дъртия да не се напъва да печели хорско благоразположение защото си го знаем и него и пропадналите му синове и ку….вето Влада. И за тях е много валидна приказката : “Вола рие и на главата му пада” !

  3. Този убиец сега се прави на спасител, смях в залата! Помним подвизите на него и на отрочетата-разбойници с трето поколение курви!

  4. Браво на доктора Вие всички комплексари и компютърни плъхове може само да коментирате и да обсъждате чуждите животи, хора без работа комплексари

    • Тия дето плюят по Карастоянов са от гилдията на оня мизерник Отверката.А това за воло…и той рови,рови и си го получи,големио е.ач

  5. Незнам как тоя рецидивист изобщо го допускат до заведенията в Дупница че даже и пияр му правите от Вяра ебати смешниците

  6. Специално д-р Вл.Карастоянов е за почит ,,мое мнение.Онзи отдавна е забравен,жена му нещо протестира…прави цирк и разни,дето уж го жалиха,па набърже го забравиха..

Comments are closed.