Автомобилите на паркинга

Неизвестна група източва горивото и обира автомобили на служители от паркинга на голямо предприятие в Дупница, сигнализираха потърпевши. „В постоянен стрес сме дали няма да ни източат горивото, или да ни разбият колата, или да откраднат нещо от нея, докато е на паркинга”, заявиха дупничани пред „Вяра”. Един от потърпевшите, който се представи като Стефанов, заяви: „Крадците разбиха ключалката за резервоара и източиха целия резервоар с гориво. Това се случва по време на нощната смяна. Колегата Димитров е видял масленозелен голф да шари между паркиралите автомобили при автобусната спирка и село Яхиново, където паркират служителите”, разказа Стефанов.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Моля помагайте.Колата е Голф 3 зелен с регистрация започваща СО 5###.Ако някой наблюдателен пише ще сме благодарни.

  2. Полицията не върши работа! Чакаме ги! Моля изтрийте поста и не раздухвайте случилото се. Вероятно и те четат!

  3. ТОЗ ГОЛФ 3 СО 5 ПАРКИРА ДО ГРАДИНКА ЛЕВСКИ В ДУПНИЦА МЕЖДУ УЛИЦИТЕ АНТИМ 1 И КРЕСНА

  4. днес имам нова информация лицето се джижи с още 2 коли светло сива бора седан кн 6705 натам не видях и опел зафира средно сив металик на които не знам номера това ми го казаха не е 100% инфирмация от познат го знам

  5. Вие сигурни ли сте в това, което пишете? Ако пишете случайни номера какво ще стане? По принцип най-добре е да си сложите камери и да си гледате на тях. Така като гледам нито един от Вас не е запомнил номерата и дава наизуст, но утре и за Вас може да напишат и да Ви обвинят без да сте виновни, как ще се чувствате? Време е да спрете да си измисляте и да решавате по-сериозни проблеми. Кой е толкова луд точно там да краде сред толкова много коли и където най-вероятно минават хора? Странна ситуация. Замислете се. Утре ще напишат за вашата кола.

Comments are closed.