Корнелия Нинова нападна Веселин Марешки заради отнетия имунитет

 

Размяна на обвинения и покани за разбиране „по мъжки” – до това доведе споменаването на темата „Техноимпекс” в пленарната зала по време на обсъждането на доклада за дейността на енергийния регулатор

Лидерът на БСП и участник в приватизацията на дружеството преди 20 години Корнелия Нинова подчерта, че са били положени „институционални усилия” да бъде омаскарена, но никой не казва, че ДАНС, прокуратурата, АДФИ и т.н. са се произнесли, че няма вина.

„Кой ми го казва това за „Техноимпекс”? Човек със свален имунитет с няколко престъпления, за които се разследва”, заяви тя, сочейки зам.-председателя на парламента и лидер на „Воля” Веселин Марешки.

Той не й остана длъжен, като запита дали, при положение, че „червен депутат” е разследван за купуване на гласове, самата Корнелия Нинова не седи на първата банка с помощта именно на контролиран вот.

„Червеният” Антон Кутев също коментира, че се вбесява от това „човек с висящи дела да ми раздава морал”, а малко след това се наложи намесата на квесторите, след като социалистът тръгна настървено към Юлиан Ангелов от „Обединени патриоти”.

Националистът след това коментира в кулоарите, че „от БСП са големи мъже, но не им стиска, когато поканят някой да се разберат по мъжки”.